Over Ons

Younity : specialisten, samen, voor u.

Wie zijn we ?

Younity werd in 2012 opgericht door advocaten die erkend zijn in hun expertisedomein. Younity is een kantoor op mensenmaat waar sterke waarden zoals respect, transparantie, vertrouwen, solidariteit en convivialiteit deel uitmaken van de dagdagelijkse praktijk.

Deze sterke waarden lagen aan de grondslag van de oprichting van Younity en sijpelen ook vandaag nog steeds door naar het cliënteel op volgende wijze  :

  • Vertrouwensomgeving : wij willen dat onze cliënten beschikken over een proactief en reactief team waarop ze kunnen rekenen.
  • Respect voor de unieke situatie van elk van onze cliënten : net zoals onze expertise en onze medewerkers uniek zijn, houden wij rekening met en besteden wij de nodige zorg aan elke cliënt dankzij een team van experten dat naar de specifieke behoeften luistert.
  • Transparante contacten met onze cliënten : wij waken over een vlotte communicatie tussen onze cliënten en onze teams.
  • Hartelijke en creatieve service : de diversiteit van onze teams op het vlak van ervaring, cultuur en specialisaties versterken de vertrouwensrelatie met onze cliënten, wat leidt tot oplossingen op maat die afgestemd zijn op de behoeften van onze cliënten.

Maar Younity is ook en vooral een kantoor waar alles in het werk wordt gesteld opdat elke medewerker zijn verantwoordelijkheid opneemt. Wij moedigen teamwerk aan dat - in onze ogen - de beste manier is om kwaliteitswerk af te leveren, om een deskundig antwoord te geven op de complexe vragen van onze cliënten en waarvoor gedeelde ervaringen, diverse culturen en specialisaties vereist zijn. Wij delegeren wanneer mogelijk, met ruimte voor initiatief of input van elk individu.

Het fundament van het succes van Younity is teamwerk, op de eerste plaats intern, maar eveneens  samen met onze cliënten.

Onze ervaring

HR behoort meer dan ooit tot de core business van ondernemingen. Door haar complexiteit en een constant evoluerende maatschappij, is een aanpak die ‘bij benadering’ juist is, niet aangewezen. Deze overtuiging wordt nog versterkt wanneer aan de HR-dimensie issues worden toegevoegd omtrent nieuwe technologieën, het optimaliseren van verloningspakketten en de eigenheid van de werkgever bijvoorbeeld in de publieke sector. Hierbij komt nog het toenemende belang van voorzorgplannen, of het nu om gaat om aanvullende pensioenen, arbeidsongeschiktheid of medische kosten.

In deze materie kan enkel een team van specialisten u kwalitatief, pragmatisch en efficiënt bijstaan. Onze expertise is het resultaat van jarenlange enthousiaste inzet aan de zijde van onze cliënten. Onderwijsopdrachten in het hoger en universitair onderwijs, conferenties en opleidingen die wij bieden en talrijke boeken en artikels die wij publiceren, verrijken onze ervaring.

Voor u

In tijden waarin alles sneller en complexer wordt, werken wij samen om u het leven zo veel mogelijk te vergemakkelijken. In de eerste plaats door u te leren kennen om uw verwachtingen te begrijpen en uw noden af te lijnen. Omdat een diepgaande kennis van het recht niets voorstelt zonder een goed begrip van het probleem. Omdat juridisch advies geen nut heeft indien het u niet helpt bij het nemen van de beste beslissing binnen de beschikbare termijn. In deze optiek denken wij dat ons beroep er ook uit bestaat het uwe te kennen, om u de juiste oplossingen te kunnen aanreiken.

CommYounity

CommYounity is het communicatieplatform van Younity dat voor iedereen via een Blog toegankelijk is en onze cliënten VIP-diensten aanbiedt.

Een Blog

 

Vind de recentste actualiteit inzake sociaal recht, benefits en pensioenen op onze Blog.

Ontdek ook op onze Blog één van de fundamentele waarden van Younity: nl. convivialiteit.

 

VIP voordelen voor onze cliënten 

CommYounity is de exclusieve kring van cliënten van Younity. Naast de toegang tot een Extranet voorbehouden voor cliënten, geniet u als lid talrijke voordelen: 

Workshops : wij organiseren op regelmatige basis rondetafelgesprekken voor HR en/of pensioen professionals, tijdens dewelke specifieke topics op het vlak van sociaal recht en pensioenrecht worden besproken. Om de kwaliteit van deze workshops te waarborgen, is de deelname beperkt tot 20 personen.

Seminaries à la carte : wij kunnen binnen uw onderneming interactieve sessies geven over specifieke thema’s (dringende reden, werving en selectie, discriminatie, aanvullende pensioenen,…). Uw HR medewerkers en uw management worden zo in sneltempo opgeleid over vragen waarmee zij dagelijks worden geconfronteerd.

Younity news : via onze e-newsletter wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht van recente of toekomstige ontwikkelingen op het vlak van HR en pensioenen. Via onze blog heeft u eveneens toegang tot onze archieven dankzij een paswoord dat u op eenvoudige aanvraag wordt meegedeeld.

Om van deze extra diensten te kunnen genieten, contacteer uw Vennoot bij Younity.

Contacteer ons

Door dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken overeenkomstig ons privacy beleid.